Kantoor

Fiduciaire Antwerpen telt een 20 tal medewerkers en is erkend IAB accountant & belastingconsulent. De accountant behoort tot de cijferberoepen en is bij uitstek de persoon of organisatie om u bij te staan bij het vervullen van uw boekhoudkundige, fiscale en overige verplichtingen als ondernemer.

De visie van Fiduciaire Antwerpen rijkt echter verder dan dat.  Als ondernemer zoekt u een klankbord, een persoon die naar uw ideeën en of problemen luistert. Geen meeloper doch een waardig opponent, een persoon die uw ideeën kan kaderen en u wijst op eventuele zwaktes maar ook iemand die zoekt naar oplossingen om deze ideeën te versterken.  Hij volgt voor u het klimaat op want ja, ook het investerings-, economische- en fiscale klimaat spelen een rol bij uw ondernemersplannen.

Meer nog, wij streven ernaar u te ontlasten van alle taken die tot ons domein behoren zodat u zich in volle vertrouwen kan richten op uw core business, uw onderneming.

Als onafhankelijk kantoor zijn ook wij ondernemer en als dusdanig geschikt om met u in dialoog te gaan omtrent uw onderneming.  Maar ook u als bedrijfsleider laten we niet in de kou staan want u en uw onderneming staan centraal in onze aanpak.

Het begeleiden van ondernemers en hun bedrijfsleiders omvat veel aspecten. Niet alle aspecten zullen door ons kantoor kunnen begeleid worden.  Een terrein dat men niet beheerst kent veel gevaren en valkuilen. Maar, Fiduciaire Antwerpen zal u niet alleen de woestijn in sturen. Samen zoeken wij een geschikte partner voor aspecten buiten ons kennisdomein en coördinerend met u, tot het volle einde, uw noden invullen.

Een persoonlijke aanpak vinden wij essentieel.  Daarom zal steeds één vaste medewerker aan uw onderneming toegewezen worden. Deze professional zal de begeleiding van uw onderneming ter harte nemen en u met raad en daad bijstaan.  Door de verscheidenheid van haar cliënteel beschikt Fiduciaire Antwerpen over een zeer uitgebreide expertise in de meeste sectoren van onze economie.

Het beheersen van het boekhoudrecht, BTW, personenbelasting, vennootschapsbelasting, loonadministratie en alle andere facetten van het ondernemerschap is niet eenvoudig. Daarom hebben wij een hele ploeg voor u klaar staan om u bij te staan, te adviseren, op te volgen en te begeleiden.

Onze medewerkers zijn allen opgeleide professionals waarbij permanente vorming een essentieel onderdeel is van hun gestage opleiding. Een mengeling van ervaren rotten en jong bloed zorgt voor een dynamische onderneming met uitstraling in ervaring, flexibiliteit en know how.

Door haar expertise vinden zowel kleine en middelgrote ondernemingen alsook onderdelen van grote ondernemingen of internationale entiteiten actief in België hun gading bij Fiduciaire Antwerpen.

Fiduciaire Antwerpen bestaat reeds sinds 1971 en is dan ook een rots in de branding.  Geen cowboyverhalen maar degelijk en bruikbaar advies en een begeleiding waar u als ondernemer kan op terugvallen en nog belangrijker kan op vertrouwen.

Aarzel niet om kennis te maken met onze organisatie en contacteer ons. U zal merken u voelt zich onmiddellijk begrepen en thuis !

Uw uitdaging is ons vakdomein.